Живот
27. February 2016 - 15:53

Повторно „згази“ се пред себе – Мартија продолжува да освојува во „Пинкови ѕвездички“

Мартија Станојковиќ уште еднаш покажа како се пее.

Таа ги одушеви сите членови на жирито, а и публиката ја награди со громогласен аплауз.

Нашата кумановка повторно покажа дека „гази“ се пред себе и на сите им одржа лекција по пеење.