Фудбал
25. September 2020 - 13:03

Португалецот главна тема во Англија

Жозе Мурињо во Скопје порасна за 5 сантиметри, секако дека е тоа шега на сметка на голот на арената „Тодор Пореоски“ кој беше понизок од предвиденото па беше сменет.

Португалецот е главна тема во Англија, Мирор, Сан, Би-Би-Си, Телеграф, сите известија за барањето на Мурињо.