Џет-Сет
12. October 2017 - 14:07

Поради оваа Македонка нема мирно да спиете, нејзиниот задник го збудале цел балкан

Кристина Кочова, со потекло од Копје секојдневно ги радува своите пратители на инстаграм со жешки фотографии.

Таа во прв план го става задникот, а ретко кој може да и замери поради тоа, пишува cdm.me.

 

A post shared by Kristina Kochova (@kikikochova) on

Зборови не се доволни, затоа уживајте во фотографиите.

 

A post shared by Kristina Kochova (@kikikochova) on

 

A post shared by Kristina Kochova (@kikikochova) on

 

A post shared by Kristina Kochova (@kikikochova) on

 

A post shared by Kristina Kochova (@kikikochova) on