Живот
12. July 2016 - 9:41

Погледнал низ авионскиот прозор: Тоа што го снимил е морничаво!

На летот над Ландон еден патник несекојдневна случка. Го земал мобилниот и ја направил оваа снимка...

Верувате ли дека постојат други облици на жувот покрај нашата панета?

Погледнете го ова видео и проценете сами: