Македонија
4. December 2023 - 10:44

Панче убиен за долг од 500 евра

Јавниот обвинител Гаврил Бубевски во текот на денешната прес-конференција изјави дека фризерот од Велес, Панче Жежовски бил убиен за долг од 500 евра. Тие 500 евра му ги должел на Љупчо Палевски Палчо.

Телото на Панче Жежовски било пронајдено во околина на Велес, а неговиот автомобил бил пронајден запален во атар на селото Бразда.