Бизарно но вистинито
13. March 2016 - 11:25

Оваа девојка пробала смртоносна дрога - Тоа што го снимиле камерите ја заледува крвта

Во многу американски градови во последно време, потполно вообичаено е да видите наркомани по улиците. Еден од тие градови е и Ворчестер, Масачусетс.
 
Во снимката подоле се гледа млада девојка која оди како „зомби“. Снимката е направена од граѓанин кој е менаџер на неколку згради во тој дел. Можеме слободно да кажеме дека оваа снимка е бизарна и помалку потценета!
 
Ова навитина е загрижувачко!