Спорт плус
17. May 2017 - 19:36

Од 1-ви до 4-ти јуни Охрид ќе трчат

Асоцијацијата за спортови „Спорт за сите - сите за Спорт“ на официјална пресконференција ја откри тајната од загадочната видео порака „И јас сум дел од тоа“ во која учествуваа градоначалникот на Охрид, Никола Бакрачески, докторите Баткоски и Манчески, познатата презентерка и косопственик на модниот бренд „Румор“ Лејла Гогова, Кате Бујароска и дизајнерката Марта Пејовска.