Македонија
4. December 2023 - 14:16

Објавена слика од таткото на Вања: Алчноста ја стави пред своето дете | ФОТО

Пратеникот од редовите на СДСМ, Мартин Костовски објави фотографија од Александар Ѓорчевски, човекот кој е татко на убиената Вања Ѓорчевска. 

- ТАТО...ќе ти ѕвони гласот додека си жив и ќе се каеш што не го даде животот свој! СО КОЕ СРЦЕ, ДУША И МОЗОК ја стави алчноста пред животот на детето свое?! А ТОА ТИ ВЕРУВАШЕ!!! Како сега на другото ќе му објасниш дека си татко?! - напиша Костовски.