Македонија
3. July 2020 - 13:52

Објавена нова „бомба“ за Заев

Две нови аудио “Бомби” денеска беа објавени на Јутјуб и на социјалните мрежи за лидерот на СДСМ Зоран Заев.

Тој на прашањето на соговорникот “Што е еден милион евра за тебе”, вели дека имал 8,5 милиони евра капитал.

Во вториот дел од разговорот Заев вели дека завршило влијанието на екс лидерот на Црвенковски во СДСМ.