Македонија
17. July 2017 - 13:12

Обид за убиство во Тетово - Со чекан му задал неколку удари во главата

 
20-годишниот Е.М. кој е државјанин на Албанија си заработи кривична  за сторено кривично дело “убиство во обид“, бидејќи  околу 04 часот и 30 минути, додека 31-годишниот Д.Ц. од  Албанија, спиел во помошната просторија во магацин на лице од село Порој, во еден момент тој затропал на вратата и насилно ја отворил, по што влегол внатре и на Д.Ц. му барал 100 евра.
 
Откако истиот одбил да му го даде бараниот износ, насилникот со чекан му задал неколку удари во пределот на главата по што избегал.