Живот
5. July 2018 - 14:11

О не змија! Дете возејќи велосипед налета на змија, збунет и исплашен падна покрај неа

Возењето велосипед за ова дете беше навистина опасно искуство.

Среде возењето со својот татко по планински терен со предното тркало налетал на огромна, опасна змија.

Таткото не ја видел, побрзо возел и ја поминал, но детето падна покрај змијата...