Џет-Сет
15. April 2018 - 17:52

Новинарите не се тргаат од пред вратата на сопругот на Беквалац - излегол таткото на Лука, а останал во станот

Сорпугот на Наташа беквалац, некогашниот спортист и ИТ ескперт Лука Лазукиќ, пуштен е да се брани од слобода бидејќи обвинителстово не му одредило мерка за притвор. 
 
Откако и нанесе повреди на својата сопруга Наташа Беквалац, тој на сослушувањето изјавил: 
 
- дојдов  од град и легнав да спијам. Во некој момент Наташа ми нашла некои пораки од три девојки. Почна да ја фаќа хистерија и ми се нафрли. Ја потурнав за да не ме удри. Во тој момент таа падна, изјавил Лука. 
 
Тој моментално се наоѓа во станот на своите родители во Нов Белград, каде пред велзот на зградата е паркиран неговиот автомобил. Тој не сакалд а излезе од станот, а неговиот татко не бил расположен за коментар пред камерите.