Балкан
21. April 2016 - 21:15

Нови детали за свирепото убиство на Јелена

Критичниот ден кај насипот во Борча, Јелена Марјановиќ успеала со рацете да блокира неколку удари од напаѓачот.

Од обдукцијата на телото, на рацете се констатирани неколку тапи повреди кои се последици од ударите со тврд предмет.

Под ноктите нема ДНК траги од друга личност што укажува дека Јелена не го гребела убиецот.