Интернет
28. March 2017 - 12:36

Новата надоградба на Фејсбук носи промени кои нема да ви се допаднат

Новата надоградба на Фејсбук за мобилните телефони носи промени кои нема да ви се допаднат. Една од нив е тоа што видеата на Фејсбук ќе започнуваат автоматски и тоа со звук.
 
Тоа значи дека сите во јавниот превоз ќе можат да видат и чујат што гледате.
Засега, таа опција можете да ја исклучите, со клик на „автоматска репродукција“.