Интернет
5. December 2023 - 10:10

Пристигна долгоочекуваниот трејлер за играта GTA VI

Трејлерот за долгоочекуваното шесто продолжение на видеоиграта „Grand Theft Auto“ (GTA 6) протече пред време, по што беше и официјално објавен еден ден порано од најавеното. Повелете и погледнете го трејлерот:

Играта нема конкретен датум за излегување, но се знае дека нема да излезе пред 2025 година.