Живот
10. March 2016 - 15:46

Нова секс поза по која збудале светот - за неа сите зборуваат!

Освежете го својот сексуален живот со нова поза која гарантира уживање за двајцата.
 
Легнете на работ од креветот, масата или работната површина. Под задникот ставете јастук за да лесно го подигнете долниот дел од телото, а потоа подигнете ги нозете во воздух држејќи ги собрани.
 
Колку високо ќе го кренете задникот зависи од вас, а можете да се потпрете со рацете.
 
Вашиот партнер стои над вас, а ако сте премногу ниско, нека клекне на колена. За додатна стабилност нека ве фати за нозете или стапалата. Позата овозможува длабока пенетрација и потполна контрола над интезитетот.
 
Вашите нозе се собрани што значи дека неговиот пенис ќе го осетите во полна величина, додека и на него додатно ќе му се зголеми сензацијата со нешто потесен отвор.
 
Слободните раце можете да ги користите за додатна стимулација на градите или клиторисот.