Живот
16. November 2015 - 14:29

Нов станар во куќата на Големиот Брат - Сите се заљубија во него

Во куќата на Големиот Брат влезе нов станар.

Станува збор за преслатко кученце по име Честер.

Погледнете го:

 

Čester u ispovedaonici! #VelikiBrat

Čester u ispovedaonici! #VelikiBrat

Posted by Veliki Brat on понеделник, 16 ноември 2015