Македонија
16. May 2018 - 19:04

Нормализирано водоснабдувањето на улицата „Товарник“

Регионалниот центар за управување со кризи на град Скопје соопшти дека дефектот на улицата „Товарник“ број 49 е саниран.

Според РЦУК, водоснабдувањето е нормализирано во 17:30 часот.