Балкан
21. April 2018 - 13:15

Нигериец кој голтнал килограм кокаин уапсен на аеродромот во Атина

На меѓународниот аеродром во Атина, грчката полиција уапси Нигериец, кој проголтал 67 пакетчиња кокаин со тежина од 1,1 килограм.

Четириесетгодишниот Нигериец пристигнал од Брисел.

Дрогата е конфискувана, а тој ќе биде изведен пред лицето на правдата.