Живот
23. December 2019 - 8:28

Невестата го храни младоженецот, а тој ја удира пред сите

Снимкa, на коja јасно се гледа како младоженецот ја удира невестата додека послужува свадбена торта, го обиколи светот.
 
Објавена е на Интернет во втората половина на февруари, а веќе е прегледана повеќе од 1.200.000 пати.
 
Инцидентот избувнал кога на младенците се хранеле со парчиња од тортата.
 
На безопасно шегување, манијакот облечен во одело на младоженец и удри шлаканицата на својата сопруга пред сите гости. Тие ги развојуваат, но не им требаше многу, бидејќи невестата скоро се онесвести.
 
Штом невестата се поврати од шамарот и шокот, тие продолжија да стојат еден покрај друг евидентно несреќни.
 
Првиот од коментарите под видеото, се чини, носи јасна порака.
 
Госпоѓо, ова е знак од Бога да бегате и никогаш да не се вратите назад – стои во коментарот.