Здравје
25. September 2016 - 8:59

Неверојатно откритие: Ова овошје го убива ракот - и тоа после неколку дена!

Оваа вест со неверојатна брзина се прошири на интернет и им даде надеж на милиони луѓе во светот. Научниците пронашле природно и многу делотворно средство против ракот. И тоа сосема случајно!

Истражувачки тим сосема случајно приметил дека голем број животни ја јадат оваа чудна овошка, но после тоа брзо ги плукаат семките. Тоа ја разбудило љубопитноста во нив и сакале да знаат поради што е тоа така.

Резултатите ги оставиле без зборови...

Погледнете: