Македонија
8. March 2018 - 19:36

Ненајавен гостин ги посети вработените во електраната „Козјак

Вчера, на социјалните мрежи се појавија интересни фотографии од мало мече кое отишло на „гости“ кај електраната “Козјак”.

Вработените се изненадиле, но срдечно го примиле и го нахраниле, а тие се сомневаат дека мечето е загубено или неговата мајка е убиена од страна на крволовци. 

Погледнете ја нивната средба: