Македонија
26. February 2020 - 0:50

Негативни резултатите на коронавирус на патничката од Милано

Патничката од Милано која завчера пристигнала со попладневниот лет е негативна на коронавирус тестирањето.

Ова е досега трет сомнителен случај на коронавирус во Македонија кој завршува со негативен резултат на тестирањето на Клиниката за инфективни болести.