Џет-Сет
10. December 2017 - 20:37

Најнежниот момент – синот на Жељко Јоксимовиќ го зеде микрофонот и еве како се обрати на публиката

Жељко Јоксимовиќ одржа концерт, а освен што публиката ја одушеви со својот настап, на сцената се случи и еден преубав момент.

Имено неговиот син Коста посака нешто да каже, па од татко му го зеде микрофонот и го постави прашањето кое публиката ја насмеа до солзи.

-Мамо, каде си?Не те гледам – рекол синот на Жељко и Јована.