Македонија
17. October 2021 - 22:20

Митко Јанчев прогласи победа во Кавадарци

Изборниот штаб на Митко Јанчев прогласи победа во Кавадарци со резултат три наспроти еден. Вечерва победата ќе ја прослават на градскиот плоштад.

-Митко Јанчев е повторно градоначалник на Кавадарци. Резулатите се 15.000 спрема 5.000. Или 3 спрема 1. На советничката листа ВМРО-ДПМНЕ води со 2 према еден.