Свет
9. November 2017 - 22:25

Минувачите шокирани - среде бел ден им се прошета човек без глава

На интернет се појави едно чудно видео, а прикажува човек без глава кој среде бел ден шета на улица во еден индиски град.

Многумина сметаат дека снимката е лажна, но некои мислат дека се работи за доказ дека постојат безглави митски суштества, кои наводно живеат во некои делови од светот.

Погледнете го видеото и проценете сами: