Џет-Сет
15. July 2017 - 21:03

Милица им ја разбуди фантазијата на мажите со новата фотографија

Милица Тодоровиќ сите ја знаеме какосмирена пејачка која никогаш не покажува повеќе од тоа да ја потикне фантазијата.

Затоа нејзината најновата фотографијата шокираше многумина кои ја следат на Инстаграм.

Пејачката е моментално на одмор, а се фотографирала на плажа потполно гола, додека градите ги прекрила со нозете. Сепак, фотографијата набрзо ја избришала од социјалните мрежи.