Македонија
27. January 2021 - 19:33

Мицкоски: Власта на Заев е без компас, има па нема британски сој на Ковид

Додека чекаме вакцини, нема, па има британски сој на #COVID во земјава?

Разликата во различните тврдења е 5 дена.

Власта на Зоран Заев е без компас, за жал на штета на здравјето на граѓаните.

Додека чекаме вакцини, нема, па има британски сој на #COVID во земјава? Разликата во различните тврдења е 5 дена. Власта на Зоран Заев е без компас, за жал на штета на здравјето на граѓаните.

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, January 27, 2021

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ