Македонија
14. February 2020 - 12:18

Манијак вознемирува станари на зграда во општина Кисела Вода

Станарки на зграда во општина Кисела Вода се жртви на лице кое сексуално ги вознемирува. Станарите го пријавиле случајот во полиција и ги доставиле снимките од безбедносната камера. Лицето сѐ уште не е пронајдено, ниту уапсено. За ова дело се предвидува парична или 
казна затвор од една година.