Македонија
8. March 2018 - 13:10

Мало мече вчера се симнало во посета на вработените кај браната Козјак

Вчера, на социјалните мрежи се појавија симпатични фотографии од малото мече кое се симнало на електраната “Козјак”.

Вработените топло го пречекале и го нахраниле, а тие се сомневаат дека мечето е загубено или неговата мајка е убиена од страна на криволовци. 

Еве како изгледала нивната средба: