Живот
17. јуни 2016 - 10:09

Мало бебе застана покрај голем булдог. Погледнете што се случило!

Децата, а посебно бебињата можат да бидат толку слатки и смешни, но доколку покрај нив се најде и некое милениче, можеме слободно да кажеме дека забавата е загарантирана.

Следното видео ни прикажува едно куче кое се одмара на кауч, а потоа му приоѓа мало бебе. Погледнете што во овој дом снимила една мајка...

Сигурни сме дека добро ќе се насмеете.