Балкан
4. December 2016 - 9:57

Малечката Јана разговара со мртвата мајка: Ќерката на Јелена пронашла нејзина скриена слика

Ќерката на Јелена Крсмановиќ Марјановиќ, ниту осум месеци од злосторството не ја заборавила својата мајка. Малечката Јана ја пронашла фотографијата од мајка си, која семејството ја скрило по злосторството, открива за српски Курир, сопругот на пејачката Зоран Марјановиќ.

Тој ја затекнал ќерка си во собата, во моментот кога ја пронашла фотографијата од Јелена.