Балкан
13. October 2017 - 10:46

Мајката на Зоран изведувала ритуал за црна магија во затворот - му ја кренала раката, а на него му се лееле солзи

По месец дена од апсењето на Зоран Маријановиќ, кој се наоѓа во Централниот затвор во Белград во затворот на посета дошла неговата мајка.

Зорица прв пат го посетила откако е во затвор а дошла со цел да ја тргне црната магија од својот син. Според Српски  Курир, свекрвата на Јелена дошла во затвор во посета за да ја тргне клетвата или „црната магија“ од Зоран.

За време на сеансата таа ги држела рацете подигнати а Зоран цело време молчел а одеднаш почнале да му течат солзи.

Дали после ова, Зоран конечно ќе прозбори и ќе каже што крие или не, останува да видиме.