Балкан
14. May 2024 - 11:22

Монструмот откако ја убил малата Данка седнал да руча во летниковецот

Дејан Драгијевиќ, осомничен за убиството на Данка Илиќ (2) во Бор, е обвинет дека со автомобил ja удрил Данка, а потоа ја давел со Срѓан Јанковиќ, колега од ЈКП „Водовод“,

Тој до апсењето живеел како да не сторил грозоморно злосторство.

Неговата мајка и покрај неговото признание дека сето тоа го направил, не верува дека тоа е вистина. Таа раскажува дек анејзиниот син ручал со семејството на летиниковецот

Ништо не беше поразлично од вообичаеното. Ручавме во викендицата кога Деки се врати од работа околу четири и пол и потоа направи некои вообичаени работи – изјави Светлана Драгијевиќ.