Џет-Сет
24. December 2017 - 18:27

Мајката на Сталоне има 96 години - нема да верувате како изгледа

Силвестер Сталоне  има 71 година, а кога ќе застане покрај својата мајка, никој не би рекол дека тој е нејзиниот син. 

Пластичните операции чуда прават. 

Жаклин Џеки Сталоне го родила актерот на 25 години, а денеска кога тој има 71 година, а таа 96, се повеќе и повеќе личат на сопружници, отколку на мајка и син 

Таа се занимава со астрологија, а за да го спречи стареењето направила десетина пластични операции. 

Иако изгледа и повеќе од добро за свои години, но воочливи се трагите од естетските зафати...

 

 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on