Бизарно но вистинито
20. July 2015 - 19:35

Мајка нарачала чевли за детето, но кога ги отворила се згрозила

Купувањето преку интернет не е секогаш сигурна опција.

Шокираната мајка, Софи Грантам, раскажала за Мирор каков хорор преживеала откако нарачала чевли за своето мало синче преку Амазон.

Таа ја примила пратката во која покрај детските чевли добила “гратис“ Дурекс играчка за секс!

Работата да биде уште полоша, таа тврди дека играчката веќе биле користена.

„Кутијата вибрираше и затоа поштарот помисли дека станува збор за четка за заби, но која отворивме бевме апсолутно шокирани“, кажала Софи.

Компанијата понудила извинување поради непријатната случка како и враќање на парите.