Живот
27. May 2016 - 10:36

Маја Панчева ја доби најемотивната порака, но не е од Дарко!

На 25 мај Маја Гроздановска Панчева го прослави роденденот и доби многу честитки, а најубавата беше од нејзината ќерка. 

Мамо моја мила, сто години жива била

Да ме гали твојата рака и твоето срце да ме сака

Цмок, цмок

Оваа порака ја стопи пејачката.