Џет-Сет
25. December 2015 - 14:00

Лото девојката откри, често ја подмладувам мојата вагина бидејќи "многу се троши"

Сузана Манчиќ вели дека оди на третмани за подмладување на своето меѓѓуножје со цел да биде убава, предизвикувачка и пожелна.
 
Водителката вели дека оди на подмладување бидејќи нејзината вагина "многу се троши". Најпопуларната лото девојка на сите времиња вели дека ужива во третманот и дека го препорачува на сите жени.
 
Сузана вели дека секој кој е посветен на своето тело мора да посетува третмани за подмладување.
 
"Не знам зошто овие третмани им се толку многу чудни на луѓето. Дури разговарав со некои пријатели од посилниот пол и сфатив дека жалат поради тоа што не постои овој третман и за мажи". Ми велат "Вие жените цело време барате некои права и рамноправност, а тоа фамозно подмладување постои само за вас." Нормално јас убаво им одговорив дека овој третман постои само за жените бидејќи вагината повеќе се троши отколку пенисот и побрзо "пропаѓа". Тоа го правам само за себе, но и за да бидам убава, привлечна и посакувана, признава Сузана.
 
Водителката вели дека подмладувањето ќе и биде една од темите во новите емисии кои таа ќе ги води.
 
"Верувајте ми дека не можев да претпоставам дека таа моја изјава ќе предизвика толку многу реакции во јавноста. Затоа одлучив во една од моите емисиида повикам и гости и да разговараме на оваа тема".