Џет-Сет
2. November 2015 - 10:16

Лепа Брена премногу покажа?

Лепа Брена иако е во шестата деценија, изгледа одлично. Изгледа подобро него во 50-тите, а нејзината најнова фотка на Инстаграм, на која позира во црна халина е предмет на озборување, „Како е можно да изгледа толку добро?“.