Живот
12. February 2020 - 14:46

Легендата на НБА признава: Мојот 12-годишен син во иднина реши да биде жена!

Легендата во НБА, Двејн Вејд откри дека неговиот 12-годишен син Зион се одлучил да живее во иднина како жена.
 
Вејд рече дека 12-годишниот Зион побарал од него и неговата сопруга Габриел да го нарекуваат Заја во иднина.
 
-Зион дојде дома и рече:„ Сакам да разговарам со вас. Подготвен сум да излезам и да живеам како што сакам. Сакам да ме наречеш Заја“, откри Вејд во шоуто на Елен.
 
Потоа, тој истакна дека тој и Габриел го прифатиле тоа.
 
-Ние сериозно ја сфаќаме улогата и одговорностите на родителите. Нашата работа е да го слушаме нашето дете и да му помогнеме најдобро. Ова не ја менува ниту оваа ситуација, додаде Вејд.