Живот
12. February 2020 - 14:54

Кралицата им нареди на Меган и Хари итно да се вратат во Британија

Кралицата Елизабета ги повикала Меган Маркл и принцот Хари да се вратат во Велика Британија на почетокот на март по повод Деновите на Комонвелтот.

На деветти март одбегнатиот пар би требало да се врати и да ја увеличи прославата како британската јавност не би ги осудила, ако не се појават.

За Елизабета ова е многу важен датум, па сите се убедени дека Меган и Хари мораат да ги спакуваат тобрите и да дојдат од Канада во татковината на Хари, бидејќи немаат можност тоа да го одбијат.

Тој ден сите важни членови на кралското семејство се собираат на прослава, а главниот збор ќе го има токму поглаварката на англиската црква, кралицата Елизабета.

Тоа значи дека на почетокот на март јавноста би можела да ги види Меган и Хари, кои пред два месеца шокираа со својата одлука за напушатње на кралството.