Македонија
18. December 2015 - 8:24

Конференција за безбедноста во ЈИЕ и членството во НАТО и ЕУ

„Новите безбедносни предизвици во ЈИЕ и перспективите на Република Македонија за членството во НАТО и ЕУ” е тема на денешната конференција, која во организација на Евро-Атлантскиот совет на Македонија ќе се одржи во Скопје.

На конференцијата ќе се обратат претседател на Евро-Атлантски совет на Македонија Исмет Рамадани и заменик министерот за одбрана Илми Селмани.