Џет-Сет
24. November 2015 - 12:29

Кој се исмеваше на свадбата на Северина и Игор?

 
Сергеј Трифуновиќ се исмеваше со свадбата на векот која сите ја очекуваа, а се случи завчера меѓу Игор и Севе. Тој на Инстаграм сподели фотографија со коментар :„Што е свадба на векот без поддршка на Звечево“. На фотографијата се гледа специјалното чоколадо кое Северина и Игор им го подарија на сите гости.