-->
-->
Кога во кајганата ќе додадете една евтина состојка ќе добие совршен вкус - јадењето ќе стане сочно и кремасто
-->
Кајгана е првото јадење кое секој учи да го прави и најчест избор за појадок за повеќето од нас. А, знаете ли трик со кој станува совршено кремаста и сочна?
Доволна е само една состојка ова јадење да стане неодоливо вкусно. А, тоа е кисела павлака!
На секое јајце оди по една лажица кисела павлака. Прво измешајте го јајцето со вообичаените состојки и зачини. Дури кога се ќе биде добро зимешано додадете павлака.
Добар апетит!
-->
-->
-->
Ново на Сител
-
Од денеска поскапува регистрацијата на возилата
-
Мета: Победата на професорката Давкова ќе биде уште поубедлива
-
Протести во Венеција против туристичката такса - Судир на полицијата со демонстрантите
-
Кривична пријава за жител на Росоман за посредување и тргување со оружје или распрскувачки материи
-
Таравари демантира дека вчера имал тајна средба со Ахмети, на која добил понуда од него
-
Во германските продавници пронајдени се над сто килограми кокаин во пратките со банани
-
Тошковски во посета на ЕВР Центар и Бит Пазар
-
Грчката Влада ја остава отворена можноста да ѝ помогне на Франција со противвоздушни системи за време на Олимписките игри