-->
-->
Кога во кајганата ќе додадете една евтина состојка ќе добие совршен вкус - јадењето ќе стане сочно и кремасто
-->
Кајгана е првото јадење кое секој учи да го прави и најчест избор за појадок за повеќето од нас. А, знаете ли трик со кој станува совршено кремаста и сочна?
Доволна е само една состојка ова јадење да стане неодоливо вкусно. А, тоа е кисела павлака!
На секое јајце оди по една лажица кисела павлака. Прво измешајте го јајцето со вообичаените состојки и зачини. Дури кога се ќе биде добро зимешано додадете павлака.
Добар апетит!
-->
-->
-->
Ново на Сител
-
Неврохирург со амбиција за промени во општеството | Венко Филипче | Неформално | Sitel Podcast 028
-
Вработена во битолско средно училиште нападната од колешка
-
Поради одржување предизборни митинзи в сабота и недела изменет режим на сообраќај во Скопје
-
Во општините Дебар и Центар Жупа повеќе гласачи од жители
-
Тепачка помеѓу две колешки во средно училиште во Битола
-
Вчера пријавени два различни случаи на физичко насилство на Бит Пазар
-
Приведени сопружници од Скопје
-
Во Прилепско во тек се теренски акции за имунизација