Живот
19. January 2018 - 13:57

Кога мразот ќе ја направи дневната соба дворец од бајките: Ваква куќа никогаш не сте виделе!

Оваа бајковите ледена куќа е напуштена зграда во рускиот град Екатеринбург.

Поради силните мразови зградата сега изгледа како дворец на Снежната кралица.

Мебелот и ѕидовите се покриени со иње.

Оваа убава зимска инсталација се појави откако во зградата пукна цевка.