Македонија
12. October 2017 - 21:26

Ќерката на Цеца ги почасти фановите со фотографија од креветот - Истаграм гори

Ќерката на Цеца, Анастасија е една од најатрактивните девојки во регионот и секогаш кога споделува фотографии или видеа е средена и дотерана.

Овојпат таа ги изненади своите фанови и објави фотографија во домашна атмосфера и во бањарка.

Таа ги праша своите фанови дали да остане дома да гледа филм или да излезе надвор, но по некое време објави уште една фотографија лежејчи во кревет.

Изгледа дека сепак одлучи да остане дома и да гледа филм.