Живот
1. December 2021 - 9:12

Кинез пее песни од Тоше сред Пекинг | ВИДЕО

Уличниот изведувач, на Инстаграм потпишан како „Wang Xiao Chong“, среде Пекинг ги пее и свири на гитара песните на нашиот Тоше Проески.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 王小虫 (@wang_xiao_chong)

Под неговите објави со српските песни од легендарната музичка ѕвезда се редат поздрави и пофали од голем број Македонци, благодарни што уметноста на непрежалениот Тоше се слуша и слави на далеку, дури на другиот континент, години по смртта на талентираниот пејач. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 王小虫 (@wang_xiao_chong)