Спорт плус
9. March 2024 - 21:07

Кик бокс Маитаи федерацијата на Македонија загуби голем шампион

Денеска по подолг период боловање почина нашиот брат, другар, натпреварувач и голем шампион Марко Тодоров. Голема е болката и загубата на сите нас кој го познававме.

Сите борби во рингот ги доби, но оваа најважната ја загуби.

Последен поздрав со нашиот брат Марко ќе биде утре на 10.03.2024 во 13:30 во гробиштата Бутел во капела 1.

Почивај во мир шампионе наш.