Македонија
17. October 2021 - 22:58

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Штип Јорданов прогласи победа

Иван Јорданов кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за Штип прогласи победа уште во првиот изборен круг.

Јорданов вели дека разликата во гласовите е 3.000 или победил два спрема еден.

Потенцира дека денеска победи народот со пенкало. Во тек е прославата на ВМРО-ДПМНЕ на Градскиот плоштад Слобода.